Asayiş

Saldırının olduğu okulda sessizlik hakim

|
Saldırının olduğu okulda sessizlik hakim
Kahramanmaraş’ta ortaokulda öğrencilere yönelik düzenlenen silahlı saldırı sonrası bugün okulda sessizlik hakim oldu.
Kahramanmaraş’ta Onikişubat ilçesinde 8 öğrenci, 1 öğretmen ve 1 de failin hayatını kaybettiği, 17 kişinin yaralandığı okul saldırısının ardından bugün olayın yaşandığı okul çevresinde sessizlik hakim oldu. Saldırının ardından bölgede güvenlik önlemleri sürdürülürken, okul çevresine polis ekipleri konuşlandırıldı. Okul bahçesi boş kalırken, çevrede az sayıda vatandaşın beklediği görüldü.
Derya Türkmen isimli vatandaş, "Dünden beri ben de uyku uyuyamadım. Canım çok yanıyor. Bu çocuklar hepimizin. Bu olaylar daha detaylı incelenmesi lazım şahsi meseleye benzemiyor. Çok büyük çok tehlikeli gruplar var. Çocukların katliam yapacaklarını söylüyorlar oyun adı altında. Sosyal medya grupları ile. Araştırılması lazım ve çetenin çökertilmesi lazım" dedi.
Bir başka vatandaş ise, "Okullarda üst düzey güvenlik istiyoruz. Çevrelerinde gerekiyorsa dikenli tel. Okullarda polislerin görevlendirilmesini istiyoruz" diye konuştu.

Saldırının olduğu okulda sessizlik hakim
Saldırının olduğu okulda sessizlik hakim
Saldırının olduğu okulda sessizlik hakim
Saldırının olduğu okulda sessizlik hakim

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.