Spor

Digiturk’ten TFF’ye ziyaret

|

Digiturk Spordan Sorumlu Grup Başkanı Rashed Al-Marri, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı’yı ziyaret etti.
TFF’nin Riva’daki idari merkezinde gerçekleşen ziyarette, Rashed Al-Marri, ilk olarak Başkan Özdemir ve Yardımcı’ya A Millî Takım’ın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde play-off’a kalması nedeniyle tebriklerini sundu. Ziyarette ayrıca Türk futbolunun dünya çapında tanıtımına büyük önem verdiklerini söyleyen Al-Marri, pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçının tüm dünyada izlenmesi için küresel olarak gerçekleştirecekleri yayın planlarını anlattı.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.