Asayiş

Cinayet davasının sanığı firari avukat yakalanamadı

|
Cinayet davasının sanığı firari avukat yakalanamadı
Kayseri Adliyesi önünde bir kişinin eski avukatının babası tarafından tabancayla vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili cinayet zanlısı M.A. ve firari olan avukat oğlu Ö.A.’nın yargılanmasına devam edildi.
Kayseri’de 2020 yılında Kayseri Adliyesi önünde Ahmet D.’nin öldürülmesiyle ilgili Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada; M.A. 24 yıl hapis cezası alırken, azmettirici olduğu iddiasıyla yargılanan avukat oğlu Ö.A., beraat etmişti. Yargıtay’ın yanlış hüküm kurulduğu gerekçeleriyle kararı bozmasının ardından yeniden başlayan yargılamanın üçüncü duruşmasında da karar çıkmadı. Bugün yapılan duruşmaya tutuksuz sanık H.D. ve taraf avukatları katılırken M.A. ve hakkında yakalama kararı bulunan avukat oğlu Ö.A. katılmadı.

Vareste tutulmak istedi
Duruşmaya katılan tutuksuz sanık H.D. beraatini isteyerek, mahkemeden duruşmalardan vareste tutulmasını talep etti.
Mahkeme heyeti eksiklerin giderilmesi için duruşmayı ileri tarihe erteledi.
Cinayet davasının sanığı firari avukat yakalanamadı
Cinayet davasının sanığı firari avukat yakalanamadı

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.