Gündem

Rize’de açık alana çöp döken Fındıklı Belediyesine 2.3 milyon lira ceza

|
Rize’de açık alana çöp döken Fındıklı Belediyesine 2.3 milyon lira ceza
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri, açık alana çöp döken Rize’nin Fındıklı Belediyesine 2 milyon 346 bin lira ceza uyguladı. Belediye hakkında ayrıca savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri, Rize’de Fındıklı Belediyesinin bir araziye çöp döküp depoladığına yönelik şikayetler üzerine harekete geçti. Yapılan takip ve denetimlerde açık alanda çöp dökülmesi amacıyla çukur açıldığı ve katı atıkların Fındıklı Belediyesine ait resmi plakalı bir araçla döküldüğü tespit edildi. Vahşi depolama yaptığı belirlenen belediyeye Çevre Kanunu gereği 2 milyon 346 bin lira ceza uygulandı. Ayrıca devam eden çevre kirliliği sebebiyle de belediye hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.
Rize’de açık alana çöp döken Fındıklı Belediyesine 2.3 milyon lira ceza

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.