CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal için Ankara Karşıyaka Mezarlığı Ahmet Efendi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
Siyaset dünyasından çok sayıda ismin katıldığı törende CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile CHP'nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da yer aldı. İki isim, cenaze töreni öncesinde tokalaşarak Baykal ailesine taziyelerini iletti.
Olcay Baykal için kılınan cenaze namazının ardından defin işlemi gerçekleştirildi. Törene CHP yöneticileri, milletvekilleri, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Deniz Baykal'ın uzun yıllar boyunca siyasi yaşamı boyunca yanında olan Olcay Baykal'ın vefatı, siyaset camiasında üzüntüyle karşılandı. Tören boyunca yakınları ve sevenleri Baykal ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Yorum Yazın