Asayiş

Mera kavgasında kan aktı: Baba-oğul öldürüldü

|
Mera kavgasında kan aktı: Baba-oğul öldürüldü

İki aile arasında devam eden husumet, 2 kişinin ölümüyle sonuçlandı. Olay, Ankara’nın Elmadağ ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önce de mera kullanımı nedeniyle aralarında husumet olduğu söylenen Koç ve Karakuş ailesi arasında küçükbaş hayvanların merada yayılımı nedeniyle tartışma çıktı.

Çıkan anlaşmazlıkta Ahmet Koç (49), yanında bulunan silahını çıkartarak baba Harun Karakuş (42) ve oğlu Berat Karakuş’u (17) öldürdü. Olay anında hayatını kaybeden Harun Karakuş (42) ve Berat Karakuş’un (17) tek tek cenaze namazı kılınarak bugün toprağa verildi. Cenaze namazına ise ölenlerin yakınları katıldı.
Polis ekipleri zanlıyı gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mera kavgasında kan aktı: Baba-oğul öldürüldü

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.