Eski futbolcu Maxi Lopez, uzun yıllar dünya basınının gündeminden düşmeyen eski eşi Wanda Nara ve Mauro Icardi üçgenindeki gerilim hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Çocukları Valentino, Constantino ve Benedicto ile uzun süre ayrı kaldığını ifade eden Lopez, geçmişte yaşadığı zorlukları ve bugünkü bakış açısını profesyonel bir dille paylaştı.
"Çocuklarımla Yıllarımı Kaybettim" Yaşanan süreçte çocuklarıyla yeterince vakit geçirememekten duyduğu üzüntüyü dile getiren Lopez, "Evlatlarımla çok zaman kaybettim ama bu benim tercihim değildi. Yine de geçmişe takılı kalmak yerine geleceğe odaklanıyorum. Şükürler olsun ki bugün her şey geride kaldı, aramızdaki buzları erittik ve artık çocuklarımla istediğim gibi vakit geçirebiliyorum" ifadelerini kullandı.
"Bir Tokadı Hak Eden Biri Vardı" Basın mensuplarının Mauro Icardi ile ilgili sorularını da yanıtlayan Lopez, çarpıcı bir itirafta bulundu. Icardi ile yüzleşip yüzleşmediği sorusuna, şiddete ve kavgaya karşı olduğunu belirterek yanıt veren eski futbolcu, şu ifadeleri kullandı:
"Wanda Nara'ya veya çocuklarıma asla sesimi yükseltmedim. Evet, o dönemde bir tokadı hak eden biri vardı; kim olduğunu herkes biliyor. Ancak ben Icardi'ye bile el kaldırmadım. Benim için çocuklarıma bırakacağım miras, kavgacı bir baba profili çizmekten çok daha önemliydi."
Lopez, Icardi'nin o dönemde kendisine ulaşarak çocukları üzerinden tatsız durumlar yarattığını iddia etse de, bu olayları geride bırakmayı tercih ettiğini vurgulayarak sözlerini noktaladı.
m

Yorum Yazın