Asayiş

Kütahya’da kaçak telefon operasyonu, 29 telefon ele geçirildi

|
Kütahya’da kaçak telefon operasyonu, 29 telefon ele geçirildi
Kütahya’da jandarma tarafından düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak telefon ele geçirildi.
Kütahya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde önemli bir operasyona imza atıldı. Kütahya merkez ve Simav ilçelerinde gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda, gümrüklendirilmiş değeri yaklaşık 1 milyon 490 bin TL olan 29 adet cep telefonu ele geçirildi.
Operasyonlarda ele geçirilen telefonlara el konulurken, olayla bağlantısı olduğu belirlenen 2 şüpheli hakkında adli makamlarca soruşturma başlatıldı.
Jandarma ekiplerinin kaçakçılık suçlarına yönelik çalışmalarının il genelinde aralıksız devam ettiği öğrenildi.
Kütahya’da kaçak telefon operasyonu, 29 telefon ele geçirildi

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.