Eğitim

Kurs süreçleri ve eğitim faaliyetleri ele alındı

|
Kurs süreçleri ve eğitim faaliyetleri ele alındı
DÜZCE (İHA) – Düzce Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri, Milli Eğitim Müdürü Gülşen Özer ile bir araya gelerek yaygın eğitim faaliyetleri ve kurs süreçlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Düzce Halk Eğitim Merkezinde görev yapan usta öğreticiler, Müdür Gülşen Özer’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette yaygın eğitim faaliyetleri, kurs süreçleri ve sahadaki ihtiyaçlar üzerine karşılıklı değerlendirme ve istişarelerde bulunuldu. Eğitim hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesine yönelik görüş alışverişinin yapıldığı görüşmede, mevcut çalışmalar ve planlanan faaliyetler ele alındı. Gülşen Özer, nazik ziyaretleri ve katkıları dolayısıyla usta öğreticilere teşekkür ederek, yaygın eğitim alanında yürütülen çalışmaların önemine vurgu yaptı.
Kurs süreçleri ve eğitim faaliyetleri ele alındı
Kurs süreçleri ve eğitim faaliyetleri ele alındı

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.