Gündem

Karayazı’da esnaf derneği açıldı

|
Karayazı’da esnaf derneği açıldı
Erzurum’un Karayazı ilçesinde, Karayazı Esnaf Sosyal Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin açılışı gerçekleştirildi.
Düzenlenen açılış programına Karayazı Kaymakamı Onur Titiz, Belediye Başkanı Bahar Göksu, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda esnaf katıldı.
Yoğun katılımın olduğu programda Karayazı esnafları, açılışa ilgi göstererek birlik ve dayanışma mesajı verdi. Açılışta konuşan Dernek Kurucu Üyesi İbrahim Demir, derneğin kuruluş amacına değinerek, "Birliğin ve beraberliğin tohumunu attık. Bizleri destekleyen herkese teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Program kapsamında Kaymakam Onur Titiz, esnaflarla bir araya gelerek sohbet etti. İlçede birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun güçlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Titiz, derneğin hayırlı olmasını temenni etti.
Açılış programı, yapılan ikramlar ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
Karayazı’da esnaf derneği açıldı
Karayazı’da esnaf derneği açıldı

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.