Asayiş

Fatih Portakal, Libya Tezkeresi’ni hazmedemedi…

|
Fatih Portakal, Libya Tezkeresi’ni hazmedemedi…

Libya Tezkeresi’ni hazmedemeyen FOX TV sunucusu Portakal,Türkiye’yi emperyalistlikle suçladı! Libya’da sivilleri katleden darbeci general Hafter’e ilişkin tek kelime etmeyen FOX TV sunucusu, Türkiye’nin o ülkeye davet ile gittiğini görmezden gelerek skandala imza attı ve “Bu işler petrol için” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin Doğu Akdeniz’de attığı adımlar, bölge üzerinde emelleri olan emperyalistleri olduğu kadar ülkemizdeki sözcülerini de çileden çıkarıyor.

Libya ile Münhasır Ekonomik Bölge anlaşması imzalayan Türkiye, doğal olarak bu ülkelerin hedefi haline geldi. Libya Mutabakatı ile dünyaya adeta ders veren Türkiye, bu hamlesi ile içerideki bazı odakların da saldırılarına maruz kalıyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun “Orada ne işimiz var” sözlerinden sonra şimdi de FOX TV sunucusu Fatih Portakal ortaya çıktı.

Fatih Portakal, Libya Tezkeresi’ni hazmedemedi…
Fatih Portakal, Libya Tezkeresi’ni hazmedemedi…

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.