Asayiş

Eskişehir'de silahlı saldırıda uzman çavuş şehit oldu

|
Eskişehir'in Mihalıççık ilçesinde ihbar üzerine olay yerine giden jandarma ekibine düzenlenen silahlı saldırıda Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Demirbaş şehit oldu. Olayda iki kişi de yaralandı.
Eskişehir'de silahlı saldırıda uzman çavuş şehit oldu

Eskişehir'in Mihalıççık ilçesine bağlı Narlı Mahallesi'nde meydana gelen silahlı olayda, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ekibine ateş açıldı.

İddiaya göre ailesiyle yaşadığı tartışmanın ardından av tüfeğiyle çevreye ateş açan şüpheli nedeniyle bölgeye jandarma ekipleri yönlendirildi. Olay yerine ulaşan ekiplere yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıda Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Demirbaş ağır yaralandı.

Hastaneye kaldırılan Demirbaş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Saldırıda Narlı Mahallesi Muhtarı Mutlu Şahin ile bir jandarma personeli de yaralandı. Yaralıların tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Olayın ardından şüpheli güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildi. Saldırıyla ilgili adli ve idari inceleme başlatıldı.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Demirbaş'ın evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilirken, acı haber Eskişehir'deki ailesine ulaştırıldı. İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi de yayımladığı taziye mesajıyla şehit Demirbaş için başsağlığı dileklerini iletti.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.