Muğla’nın Seydikemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil bir bağ evine çarptı. Kazada aracın sürücüsü yaşamını yitirirken, yanında bulunan nişanlısı yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Otomobil Virajda Kontrolden Çıktı
Kaza, Seydikemer ilçesine bağlı Uğurlu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 27 yaşındaki Semih Uçar’ın kullandığı otomobil, seyir halindeyken virajda kontrolden çıktı.
Yoldan çıkan otomobil, bölgede bulunan bir bağ evine çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle araçta ağır hasar meydana gelirken, sürücü ile yanında bulunan nişanlısı otomobilin içinde kaldı.
Kazanın ardından bölgeye sağlık, itfaiye ve güvenlik ekipleri sevk edildi.
Sürücü Olay Yerinde Hayatını Kaybetti
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde otomobilin sürücüsü Semih Uçar’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Araçta bulunan 23 yaşındaki Zeynep Yüksel’in ise otomobilde sıkıştığı tespit edildi.
İtfaiye ekipleri, yaralı kadını sıkıştığı yerden kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 40 dakika süren müdahalenin ardından araçtan çıkarılan Yüksel, sağlık ekiplerine teslim edildi.
Yaralı Kadın Tedavi Altına Alındı
İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Zeynep Yüksel, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralı kadının hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.
Semih Uçar ile Zeynep Yüksel’in üç ay sonra evlenmeye hazırlandıkları ve kazanın meydana geldiği sabah kahvaltı yapmak için yola çıktıkları öğrenildi.
Güvenlik güçleri, kazanın meydana geliş nedeninin belirlenmesi amacıyla inceleme başlattı.
Semih Uçar Fethiye’de Toprağa Verildi
Kazada yaşamını yitiren Semih Uçar için cenaze töreni düzenlendi. Uçar’ın cenazesi, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Fethiye Değirmenbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Haberin Öne Çıkanları
- Kaza, Seydikemer’in Uğurlu Mahallesi’nde meydana geldi.
- Virajda kontrolden çıkan otomobil bir bağ evine çarptı.
- 27 yaşındaki sürücü Semih Uçar hayatını kaybetti.
- 23 yaşındaki Zeynep Yüksel araçta sıkıştı.
- Yaralı kadın yaklaşık 40 dakikalık çalışmayla kurtarıldı.
- Kazanın nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.


Yorum Yazın