Spor

Diyarbakırlı karateci Türkiye 2.’si oldu

|
Diyarbakırlı karateci Türkiye 2.’si oldu
Türkiye Büyükler Para Karate ve Veteranlar Şampiyonası Manisa’da düzenlendi. Müsabakalara Diyarbakır’ın Çermik ilçesinden katılan, Ali Duran 75 kiloda Türkiye 2.’si oldu.
Türkiye Büyükler Para Karate ve Veteranlar Şampiyonası Manisa’da 12-15 Şubat arasında gerçekleştirildi. Müsabakalara Diyarbakır’ın Çermik ilçesinden katılan, Ali Duran 75 kiloda Türkiye 2.’si oldu. Aynı zamanda milli sporcu olan karate hocası Ali Duran’ın birçok dalda Türkiye, Balkan ve Avrupa şampiyonalarında dereceleri bulunuyor. Milli sporcu Ali Duran’ın yetiştirdiği sporcular da farklı dallarda Türkiye’yi dünyada temsil ediyor.
Diyarbakırlı karateci Türkiye 2.’si oldu
Diyarbakırlı karateci Türkiye 2.’si oldu

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.