Dünya

ÇİN’DE OTEL ÇÖKTÜ

|
ÇİN’DE OTEL ÇÖKTÜ

Gelen son dakika haberine göre, Çin’de karantinaya alınan koronavirüs hastalarının kaldığı beş katlı bir otel çöktü

Çin’in Fujian bölgesinde koronavirüs sebebiyle karantinada tutulan bir otelin çökmesi sonucu en az 70 kişinin enkaz altında kaldığı bildirildi.

Olay, Çin’in güneydoğusundaki Fujian bölgesinin Quanzhou kentinde meydana geldi.Şu ana kadar 34 kişinin enkaz altından çıkarıldığı kaydedildi.

Halkın Günlüğü gazetesi, söz konusu otelin 80 odalı olduğunu ve 2018 yılında hizmete açıldığını duyurdu. Olay sonrası bölgeye çok sayıda ambulansın yönlendirildiği, enkaz altından çıkarılanların ivedilikle hastanelere sevk edildiği bildiriliyor.

ÇİN’DE OTEL ÇÖKTÜ

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.