Gündem

Çayırova’da yarıyıl tatilinde çocuklar tiyatroyla buluşacak

|
Çayırova’da yarıyıl tatilinde çocuklar tiyatroyla buluşacak
Çayırova Belediyesi tarafından yarıyıl tatiline giren öğrenciler için ücretsiz tiyatro günleri düzenlenecek.
Kültür İşleri Müdürlüğünce organize edilen etkinlikler kapsamında, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde 4 farklı oyun sahnelenecek.
Tatil boyunca çocukların sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan programda; 21 Ocak Çarşamba "Miyav Karnavalı", 25 Ocak Pazar "Taş Prenses", 27 Ocak Salı "Hayaller Treni" ve 1 Şubat Pazar günü "Dört Kafadar Müzikali" izleyiciyle buluşacak.
Tüm oyunların 12.00 ve 14.00 saatlerinde iki seans halinde sahneleneceği etkinliklere, 3 yaş ve üzeri çocuklar katılım sağlayabilecek.
Çayırova’da yarıyıl tatilinde çocuklar tiyatroyla buluşacak

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.