Gündem

Bursa’da ‘Ramazan’ coşkusu

|
Bursa’da ‘Ramazan’ coşkusu
Bursa Büyükşehir Belediyesi, yoğun yaya ve araç trafiğine sahip noktaları özel ışıklandırmalarla süsleyerek Ramazan coşkusunu tüm kentte hissettiriyor.
Bursa’da Ramazan ayına özel dolu dolu programlar hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı noktalarını da ışıklandırmalarla donattı. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı Kent Estetiği Şube Müdürlüğü tarafından kentin en işlek noktalarına LED teknolojisi ile üretilen aydınlatma, kandil ve ay yıldız süslemeleri yerleştirilerek şehrin atmosferine manevi bir dokunuş kazandırıldı.
Setbaşı Caddesi, Tarihi Hanlar Bölgesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Haşim İşcan Caddesi, Gökdere, Kent Meydanı ve Mihraplı Parkı gibi yoğun yaya ve araç trafiğine sahip noktalar, ‘Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan’ yazılı mahyalarla süslendi. Özel tasarımlı ışıklandırmalar, Ramazan ayı boyunca vatandaşlara görsel şölen yaşatacak.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde yaşanması için tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyledi. 17 ilçede düzenleyecekleri iftar programlarıyla binlerce insana sıcak yemek ulaştırılacağını ve iftariyelik dağıtılacağını belirten Başkan Bozbey, "LED teknolojisi ile üretilen Ramazan ışıklandırmalarıyla da Bursa’nın siluetine Ramazan ayına özgü zarif ve anlamlı bir dokunuş kazandırdık. Ramazan ayının, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini temenni ediyor, tüm hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Bursa’da ‘Ramazan’ coşkusu
Bursa’da ‘Ramazan’ coşkusu
Bursa’da ‘Ramazan’ coşkusu

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.