Spor

Beşiktaş’tan Wilfred Ndidi açıklaması

|
Beşiktaş’tan Wilfred Ndidi açıklaması
Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe ile oynanan derbi müsabakasının 85. dakikasında uyluk arkasında ağrı hissettiği için oyuna devam edemeyen Wilfred Ndidi’nin uyluk arka adalesinde gerilme ve kanama tespit edildiğini açıkladı.
Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynadığı müsabakanın 85. dakikasında uyluk arkasında ağrı hissettiği için oyuna devam edemeyen futbolcumuz Wilfred Ndidi’nin Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve kanama saptanmıştır. Wilfred Ndidi’nin tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır" denildi.
Beşiktaş’tan Wilfred Ndidi açıklaması
Beşiktaş’tan Wilfred Ndidi açıklaması

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.