Gündem

Başkan Zencirci’den ’semt pazarı’ açıklaması

|
Başkan Zencirci’den ’semt pazarı’ açıklaması
Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, Perşembe günleri kurulan Germencik Semt Pazarı’nın 1 Ocak 2026 Perşembe günü de aynı yerinde kurulacağını belirterek, tarih ve yer değişikliği olmadığını açıkladı.
Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, Perşembe günleri kurulan Germencik Semt Pazarı ile ilgili vatandaşlara önemli bir duyuruda bulundu. Başkan Zencirci’nin paylaştığı bilgilere göre, Germencik Semt Pazarı 1 Ocak 2026 Perşembe günü her zamanki yerinde kurulmaya devam edecek. Pazara ilişkin herhangi bir tarih ya da yer değişikliği bulunmadığı vurgulandı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına yapılan açıklamada, pazarın planlanan şekilde kurulacağı belirtildi.
Başkan Zencirci’den ’semt pazarı’ açıklaması

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.