İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Ahbap soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgilere göre soruşturma kapsamında kamuoyunun yakından tanıdığı beş ismin ifadelerine başvurulacak.
Beş ismin ifadeye çağrılacağı öğrenildi
Soruşturma kapsamında gazeteciler Ece Üner ve Fatih Portakal, avukat Feyza Altun, müzisyen Gökhan Özoğuz ile sunucu Öykü Serter'in ifade vermek üzere çağrılacağı öğrenildi.
Yetkililer tarafından ifade işlemlerinin soruşturma süreci kapsamında yürütüleceği belirtilirken, söz konusu kişilerin ifadelerinin alınmasının ardından dosyada yeni değerlendirmeler yapılması bekleniyor.
Soruşturma devam ediyor
Başsavcılık tarafından yürütülen soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü öğrenilirken, süreçle ilgili resmi makamlarca yapılacak açıklamaların yakından takip edildiği belirtildi.
Soruşturmaya ilişkin gelişmeler oldukça kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

Yorum Yazın