Gündem

15 Temmuz'da metrobüs güzergâhı geçici olarak değişecek

|
15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İstanbul'da metrobüs seferlerinde geçici güzergâh değişikliğine gidilecek. Bazı duraklar yolcu alım ve indirimine kapatılacak.
15 Temmuz'da metrobüs güzergâhı geçici olarak değişecek

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında düzenlenecek anma etkinlikleri nedeniyle İstanbul'da metrobüs ulaşımında geçici düzenlemeye gidiliyor.

İstanbul Valiliği'nin kararı doğrultusunda, 15 Temmuz saat 03.00'ten itibaren ikinci bir duyuruya kadar metrobüsler, Zincirlikuyu ile Söğütlüçeşme arasında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü güzergâhını kullanacak.

Bazı duraklar geçici olarak kapatılacak

Uygulama kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Burhaniye, Altunizade, Acıbadem, Uzunçayır ve Fikirtepe metrobüs istasyonlarında yolcu alım ve indirme işlemi yapılmayacak.

Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na seyahat edecek yolcular doğrudan FSM Köprüsü güzergâhını kullanabilecek.

Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçecek yolcular ise Zincirlikuyu Metrobüs İstasyonu'nda aktarma yaparak yolculuklarına devam edecek.

Yetkililer, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için alternatif güzergâhları değerlendirmeleri ve güncel ulaşım duyurularını takip etmeleri çağrısında bulundu.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.